Pyssel med pussel och andra klossar

juni 01, 2011Här kommer lite bilder från artikeln i torsdagens Norra Posten och pysslet med pusslet och de andra pjäserna. Jag tänkte sälja grejerna den här gången (annars drunknar jag ju i prylar ;). Är du intresserad, maila mig: IN@ingela.fi Har du frågor angående grejerna är det också bara att kontakta mig. Och här på nästa bild syns det hur prylarna såg ut innan deras förvandling:Å det blev så här:

LUGN OCH RO och FRID OCH FRÖJD har gjorts av gamla klossar i trä. Klossgänget var ej komplett och byggåldern har gått över. Istället får de nu fungera som en liten trevlig dekoration på hyllan. Skulle du vilja ha lugn och ro eller frid och fröjd så säljer jag dem i set, 7,50€/set. Det finns alltså bara ett set av var.

Klädhängarna är gjorda av en bit golvlist och schackpjäser. Unika i sitt slag om jag får säga det själv. :) Målade och slipade, i var ända finns hål för fastsättning i väggen. Den vita är ca 32 cm lång och den svarta ca 30 cm, vardera har fyra pjäser. Å priset 17,50€/st

Nyckelringen som inte kan drunkna i martaslungan (handväskan). Målade pusselbitar i trä med hål för snöre i. Bitarna är cirka 5 x 7 cm stora, det varierar förstås beroende på bit. Det finns ett par stycken färdiga med text, "HEM" och "STUGAN" säljes för 4,90€/st. Det går riktigt bra att beställa en egen bit med valfri text . Max 10 bokstäver ryms.

Tavlan med hästar i svart ram som dekorerats med notblad bakom känns ju också aningen unik :) Perfekta gåvan till ett par som gillar hästar, kanske? Det finns bara en och det kommer bara att finnas en så länge jag inte ramlar över ett gäng schackpjäser igen. Av de två ljusa schackhästarna är det en vit liknande variant på gång. Glaset är borttaget men går att monteras i. (Det skulle ju underlätta dammtorkningen kanske:) Priset då, det äro 15,50€.

Och sist men inte minst, den ovala tavlan. Min personliga favorit, och den är också till salu. Den har texten "The missing piece" (den saknade pusselbiten). För 9,50 € blir den din.


Ja, jag tänkte ju glömma. Ifall det behöver nämnas. Apoteksskåpet är icke till salu. (ej heller de exklusiva anisdropparna...)

Alla priser inklusive moms 23%. Frakt tillkommer ifall prylarna behöver skickas, om man inte kan avhämta. Eftersom det bara finns en av var är det först till kvarn som gäller, per e-post: IN@ingela.fi

Ha en fin dag!
ö. Ingela