Lugnet efter stormen

juli 25, 2011


Det har varit lite stiltje på bloggen den senaste veckan. Men så enbart på bloggen också. Utanför bloggvärlden har det varit full rulle med Jakobs Dagars program och nu pustar jag ut en smula innan nästa rusch. Bara en smula. Bildbevis från veckan som gått finns det dåligt av, iall brådska har det glömts bort, och det skäms jag lite för. I synnerhet att jag inte fick dokumenterat veckans höjdpunkt - gammaldagstorget och utstyrseln. Där var det svettigt i 30+ med förkläde och lång kjol och det tyckte nog förmodligen besökarna också för det var inte ens en tredjedel av den folkmängd jag såg ifjol. Men roligt, ack jo. Hursomhaver, jag fick vara med i Pohjalainen på torsdag iallafall, det var ju sannerligen trevligt det :)
Nu en helt ny vecka med nya möjligheter. Det är väl ungefär nu man borde börja planera julkorten då...