Sommarnöjet del 2

augusti 06, 2011

Det var det där inspirerande sommarnöjet - virkningen som pausgymnastik. Kan inte låta bli att visa den andra mattan också. Den var ju den andra som skulle bli blå eller grå, men den blev rosa som en söt dröm efter att jag hittat en hel hög med färdiga nystade mattrasor i den rosiga skalan. Någongång hemfyndade från ett lopptorg med tanken att de skulle bli någonting. Mattan skulle ha passat perfekt i mitt barndomsrum då jag hade rosafeber och allt skulle vara rosa. Eller vitt. Det som inte var det fick inte vara i mitt rum, måste saken promt vara med så målades eller bekläddes den om i rätt färg. Sen kom antirosa perioden då allt som var rosa inte fick plats i mitt rum. Efter det har jag haft blåfeber och gråfeber och vitfeber. Däremellan har jag faktiskt tapetserat en fondvägg orange för omväxlingens skulle från mina andra tråkiga färgval. Det görs inte om. Nu har jag den slitna, vita, sjabbiga bokstavsfebern och hoppas att den sitter i länge än. :)