Vägghäng

augusti 06, 2011

Såhär när jag inte har pauser med virkning så håller jag på och tillverkar produkter för fullt. Nu just är det tavlor och här kommer ett gäng stora, måtten på dem är 30x40cm. Det är ett tidskrävande jobb, men ack så roligt. Eftersom jag återanvänder ramarna blir varje inköpt ram isärplockad, slipad och målad i bästa shabby chic anda. Fotografierna väljs ut, matchas med bakgrund och ram, sedan ska det spetsas till med rätt färgs spets eller någon annan dekoration. Efter det ska glasen passas ihop med de ommålade ramarna, tvättas, putsas och inte ett dammkorn ska finnas innanför glaset och ingen repa utanpå. Puh, det är nästan svettigt.
Först ut och längst uppe är tavlan med spjäldsnöret i bilden, den tavlan heter "Let go"
och här nedanom moppen "En farfars kära".Den här tavlan har i misstag fått namnet "Franska lakan" men om sanningen ska fram så är den fotograferad i Portugal. :)Namnet på denna tavla ovanom är "Renault". Fotograferad i södra Portugal. Ååh dit kan man längta igen och för att stilla denna längtan lite säger jag "um bica por favor" och så kokar jag lite espresso med skummad mjölk i kära hederliga Severin. Mums vad beskt och gott.


Ja, jag glömde säga att om intresse finns för någon av tavlorna är det bara att hojta till innan jag åker till hantverksmarknaden med dem. Tjingeling.