Christinegatan - Kristinestad tur & retur

september 05, 2011


Så har då lasset varit en resa till Kristinestad på gammaldagstorg och via Stundars höstmarknad på hemvägen. Bodde i kryddkammaren på Krepelinska gården i Kristinestad och det stället kan rekommenderas varmt. Där sover man som en stock mellan tjocka stockväggar, bara ett stenkast från salutorget. Jag hann bekanta mig lite med den idylliska Kristinestads trähusmiljön, oooh, vad mysigt, den känns kanske till och med lite originell. Ett ställe man kunde bo på, jajamen. :)
I Stundars var det minst lika gemytligt och där träffade jag på Anna-Lena som fotograferade och skrev om mig och mina produkter i sin blogg, det får man läsa här. Tack till alla nya bekanta och gamla bekanta och obekanta.Post Comment
Hannasvirrvarr sa...

Jamen visst känns Kristinestad mysigt, jag flyttade själv hit vid nyår och var till en början alldeles till mig av iver.

Ja men det jag skulle säga var egentligen att jag tycker du gör fina grejer. Var och peta på dem i Kristinestad :) Bokpärmen med handelslisto var min favorit.

Ingela sa...

Tack, tack, vad glad jag blir :) Å så roligt att du kommentera't. Ska definitivt göra fler vändor i Kristinestad, det var så fint där!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature