Så kan man också göra

januari 18, 2012


Hej igen. Vilken inspirerande blogg jag har. Blogginlägg en gång i halvåret. Minst. Det ber jag om ursäkt för, och överväger att ta bort bloggen helt. Man ska inte ha blogg om man inte orkar uppdatera, eller hur var det. Men ifall någon råkar titta in kan den ju få finnas kvar. Ännu ett tag.
Ett nytt spännande (ska vi hoppas) år har börjat och jag och firman med mig har tagit pick, pack och penaler och flyttat ut på landet. Bättre än så kan det inte bli. Finns pulkbacke bakom huset ifall man får tråkigt. Arbetsrummet har fått sina tapeter, dvs en bok vid namn Resa i Spanien och dikter av Agnes von Krusenstjerna, så jag kan inte annat än mysa. Det är missbruk av förstånd att tapetsera med böcker sa en äldre man åt mig en gång å det må så vara. Han i sin tur körde böcker till Ekorosk. Det i sin tur tycker jag är missbruk med förstånd.
Hur som haver, vackert eller ej, kreativare vägg har jag aldrig haft. Nu återstår bara tre andra vita som jag undrar vad jag ska hänga på.
Post Comment
Fru Tallund sa...

Det var en väldigt vacker vägg! Den här idén ska jag komma ihåg, kanske börja lite försiktigt med en skåpdörr eftersom vi har ganska nytapetserat.

Roligt med sällsynta inlägg än inga alls, speciellt när alla dina är så inspirerande. Har redan två av dina tavlor på väggen och har gett bort två av dina bokpärmstavlor i present- också de en underbar idé! :)

Ingela sa...

Hejsan "Fru Tallund" och tack! Inte förrän nu märker jag din kommentar, vad roligt med en sådan!! Jag började själv åxå med att tapetsera skåpdörrar i köket på förra stället jag bodde.. :-D Och ett skrivbord.. Skrivbordet var bra att öva sig på, använder nog det än (och fått dille på att tapetsera med boksidor...hehe :) Jätteroligt att höra att du har mina tavlor på väggen och att bokpärmstavlorna fått bli presenter! Vad glad jag blir! Tack för det!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature