Så kan man också göra

januari 18, 2012


Hej igen. Vilken inspirerande blogg jag har. Blogginlägg en gång i halvåret. Minst. Det ber jag om ursäkt för, och överväger att ta bort bloggen helt. Man ska inte ha blogg om man inte orkar uppdatera, eller hur var det. Men ifall någon råkar titta in kan den ju få finnas kvar. Ännu ett tag.
Ett nytt spännande (ska vi hoppas) år har börjat och jag och firman med mig har tagit pick, pack och penaler och flyttat ut på landet. Bättre än så kan det inte bli. Finns pulkbacke bakom huset ifall man får tråkigt. Arbetsrummet har fått sina tapeter, dvs en bok vid namn Resa i Spanien och dikter av Agnes von Krusenstjerna, så jag kan inte annat än mysa. Det är missbruk av förstånd att tapetsera med böcker sa en äldre man åt mig en gång å det må så vara. Han i sin tur körde böcker till Ekorosk. Det i sin tur tycker jag är missbruk med förstånd.
Hur som haver, vackert eller ej, kreativare vägg har jag aldrig haft. Nu återstår bara tre andra vita som jag undrar vad jag ska hänga på.