Från rishög till staket

maj 28, 2012

Det har varit en händelserik helg. På utsidan. En stenmur börjar ta form på gården, men det projektet har jag överlåtit till kärleken. Jag åtog mig projektet med rishögarna som jag sett lite potential i. En del av de härligt grånade grankvistarna som legat huller om buller på kalhygget på "bakgården" har fått nytt liv. Blev till en gärdsgårdsliknande spaljé som ska få en fortsättning någon annan dag. En söt inramning till gården tyckte jag, och sen ska en vacker port bli till, där någon grönt ska få slingra sig runtikring. Här kunde luktärter, klematis och andra klättersaker växa och grönska. I min vision åtminstone.
Om plantorna skulle ta och gro först förstås.

Äppelträden(?) tar sig, sakta men säkert...

 Kaukasisk förgätmigej har påtats ner i jorden... 

och en vild vit förgätmigej-variant "lånade" jag från skogen... 
Det får man väl? :)