Tio små tår

maj 05, 2012
Flitens lampa lyser i regnets grådaskiga sken. Nya blompinnar med kryddnamn har fått se dagens om än något mulna ljus idag. 
Perfekt att jobba inomhus och glömma trädgårdsdrömmarna en stund. Jag har fått alldeles för stora drömmar, drömmen om en liten damm och några guldfiskar. En vacker välvd bro över lervällingen i diket och ett lusthus på andra sidan i indianskogen, lusthus med vackra rutor i. Fem hönor som går och pickar på gården, nyvärpta ägg, två bräkande får, stövlar med blommor på, blommor som vajar i vinden, vinden som susar i tallarna, mellan tallarna en randig hängmatta. Och sommarlov.  
I have a dream, upprepar jag om och om igen, som någon annan välciterad typ lär ha sagt. Det är de fina tidningarnas fel, de som jag köpte hem som inspiration igår... Man drömmer sig iväg... men visst.. mycket av det är lätt fixat. Som stövlarna.
Från det ena till det andra.. Nya kort planeras också.. På kommande är sötaste små fossingar till nya bebiskort. Oj, sådana små söta liv skulle jag gärna fotografera varje dag. 
Alldeles alldeles underbart härligt att få föreviga tio små små vickande tår!