Abracadabra

juni 26, 2012


Flitens lampa LYSER. ÄNTLIGEN!
Två dagar under täcket och timeout från trögtänkta lervällingen gjorde susen. Huvudet fortfarande som en oanvändbar gummiboll med pausbild och högfrekvent pip i. Men ju mindre jag använder hjärnan desto bättre resultat tycker jag mig märka, om jag får vara person till att påpeka det själv. Men sen vaknar hjärnan och kommer kritiserandes, sågar sönder allt det som lilla Känslan så glatt skapat i sin lilla rosa bubbla. Detta eviga skapandes dilemma. Lika logiskt som ologiskt alltsamman. Den i min skalle boende analytiska grubblarhjärnan kunde jag gärna hyra ut ett tag.

Nu är alltså nya kort på gång inför sommarens marknad(er). Det blir hela två tillfällen om allt går som menat. Lagertömning och STOR REA med vansinnigt låga priser på måndagens lopptorg på Jakobs Dagar 16.7, snälla kom och hjälp mig tömma lagret då och
nya produkter finns på Gammaldags torg 21.7. Det ska bli spännande!