Dance moves...

juni 05, 2012

Troligtvis behöver jag inte oroa mig för tillväxten på det långa slingrande gröna till pinneporten. Indiankrassen växer ungefär så att man kan se det med blotta ögat och med den här farten klättrar de till månen innan midsommar. På bilden är luktärterna, som visar snygga dance moves i köksfönstret, allt eftersom jag vrider dem vänder de sig på fem röda, så gissa om de dansar. I brist på utomhusvärme tänkte jag att jag kan lika gärna gro dem inne i kruka.. fastän man kunde så dem på friland ute i maj/juni stod det på påsen, men då får man nog vänta till höstlovet innan de har grott, med det här vädret. Fröna borde jag ha sått för två månader sedan, men vem tänkte på det då... Man ska inte klaga på vädret för det är som det är, men nog kunde vi vrida upp termostatet lite, eller hur?