Hälsningar från de små

juni 27, 2012

Tog en tur med kameran igår kväll efter regnet.. och så har jag lekt lite med bilderna.. 
Har ramlat i sepian nu igen..det blir så grafiskt och vackert.. Eller blir det dramatiskt och nedstämt? Skulle gärna höra någon annans åsikt ;) 


Halloj! Jag ger mig inte, än. 

Hälsn, Hjortronblomman
Gör väl inget att jag har nytvättat hår på bild?

undrar Ängsullen
Så lätt slipper du inte mig. 

Hälsningar från gula Vårkragen. 

Post Comment
Fru Tallund sa...

Sepiatonerna är stiliga och "inredningsmässiga". Jag tänker mig att en grupp med fyra bilder i samma ton kan vara snyggt på en vägg. Men sen då man scrollar ner och möts av "You are gorgeus"-bilden blir man glad av lite mer ljus. Färg är också fint. Dessutom är folks smak olika så det kanske behöver finnas av båda.

Jag gillar dina småknasiga texter som t ex "jag ger mig inte än". De får gärna komma på tryck på dina kort/tavlor. Världen är full av de vackra tillrättalagda citaten. :)

Fru Tallund sa...

... Scrollar lite till och ser bilderna Sweethearts och Find your bliss som båda är superfina sepiabilder. Sepia känns lite "lyxigare" på nåt sätt. Alla som har kamera kan fota i färg. Men alla har kanske inte kunskapen att byta till sepia (eller tänker ens på att man kan).

Ingela sa...

Bra! Just det, stämmer att sepia känns lite lyxigare på nåt vis. Insåg att det enda jag själv vill ha på väggarna är sepia eller svartvita foton.. Inte en enda färgbild hänger här på väggen inte, även om jag fotar mest i färg och fått riktig färgfeber på sistone.
Dagens publicerade bilder blev faktiskt lite väl mörka, saknar ljus i dem, det var så mulet igår..och de skulle nog inte göra sig så bra på väggen. Men så finns det ju gladare bilder att göra sepia.. som de jag nu håller nu på med, en serie nya kort i just sepiaton men det blir ett dilemma då jag inte kan bestämma mig om de ser bättre ut i färg eller sepia. Och så har de texter på, klassiska.. Jag borde våga ta ut svängarna med mina knasiga texter med andra ord :) Tack för det! Härligt att höra!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature