Vilar bara lite

juni 29, 2012
Efter gårdagens ljus och skuggstudie hoppar jag tillbaka till blommornas värld. Igår lyckades jag fånga en sådan obeskrivligt äcklig blombild att jag blev förbjuden att någonsin publicera den på internet. Och som tack för det stack en mygga mig på ögonlocket, som svullnade upp så att jag ser ut som om någon boxat till mig och den svullnaden gick inte ner över natten, nej då. Det är roligt nästan jämt. 

Tutidags


Aftonbönen

namnlös. Förslag?
Post Comment
Fru Tallund sa...

Den ser ut som om den öppnar sig för att ta emot, lite som man vänder handflatorna uppåt i yoga för att ta emot energi. "Fyller på energi" eller "Leta koma bara" :) Inga bra formuleringar, men kanske innebörden?

Ingela sa...

JÅÅÅ!! Sant! En riktig "solhälsning" med andra ord . Tycker det ena bladet vinkar lite lätt åt oss.. :)

Auto Post Signature

Auto Post  Signature