Låt mig presentera...

juli 17, 2012


Tack tack för igår. Sitter med en underlig känsla av att någon klubbat mig i huvudet med något mycket, mycket tungt och hårt. Det brukar kännas så dagen efter en hel dag på marknad. Det är kanske ett skäl till varför det inte blivit någon riktig marknadsgumma av mig. Eller kanske det handlar om att bli van? 
Vad vet man...

Nu återstår det bästa av allt, 
Gammaldags torg i Jakobstad på lördag 21.7.2012
Jag har beställt solsken och temperatur kring 20+. I fjol höll jag på att rinna bort i värmeböljan med den heltäckande pigmunderingen så i år har jag en övre värmegräns på +25 och en undre på +10 och snålblåst. 
Och ingen nederbörd, nej tack. 
Det är så svårkombinerat med papper, det där regnet.

Nytt för i sommar 
är en kortserie (bilden ovan) på sexton sepiatonade bilder med visdomsord och andra gulligheter, in english, på engelska för att vara lite internationell... Om kärlek, uppmuntran, solsken, att släppa taget, finna sin väg, om tid, svaren i tystnaden, tro på mirakel, m.m.
Kommer att säljas i förpackningar om fyra och fyra, alltså fyra olika kort i fyra olika förpackningar. 
Perfekta att också ge bort som gåva och enkla att sända på posten! 
I samma serie finns nio olika vikta kort i större format. 


Dessa lanseras alltså nu lördag och sedan återstår att se om och i vilka butiker de hamnar. 
Tyvärr har jag ingen egen webb-shop att erbjuda direktkonsumenterna. Än. 

Från och med nu kommer firmans [Ingela Idé & Inspiration's] produkter att saluföras under ett nytt namn som också registrerats som min bifirma

TADAA, låt mig presentera: 

GUNNARSBERGA

Detta är bara en liten "förhandspresentation" av det nya namnet och var det hör hemma, eftersom namnet redan nu figurerar på korten som har tryckts upp i dagarna. 


Men huriallvärlden kom jag på det namnet? Jo. Namnet Gunnarsberga kommer från tomten vi bor på, i Sundby, Pedersöre, som heter just Gunnarsberget. Själva berget finns bakom knuten och bjuder till en nätt liten pulkbacke i vinterföret. Enligt vad jag har hört bodde här kring berget holländskt folk med namnet Gunn på 1800-talet. För att bli lite historisk, ja.  
Det är deras brunn vi har fiskat upp skor ur förresten. Men vems skor det är, det vete katten.