Sömnlös i skogen

juli 05, 2012
vi fyra.

Ibland så kan jag ligga och fundera på olika saker då jag ska sova. Och igår undrade jag var jag skulle hitta lilla Linnea. Men det var inte därför jag hade svårt att somna. Och inte vet jag heller om det var därför jag vaknade 03.30 och omöjligt kunde somna om. Vad gör man. På med stövlarna och in i skogen bakom knuten. Över stubb och sten, snubblande i sömnyra med miljoner mygg som sällskap, undrande vad man gör i skogen, livrädd för mullvad och sork. Vad snubblar jag över om inte mängder av Linnea! Så många linneor har jag inte sett ihopräknat på hela 33 år. Wow. Sånt blir jag glad av. Någon annan som blev glad var myggen, tjutandes lycksaliga av att ha en varmblodig envis klimp som sitter i tuvorna oförmögen att fäkta med armarna i försök att hålla kameran still och trycka av.
Ja. sån myggmat bidrar jag med om nätterna. I brist på annat. Som sömn.

Kolla in hjärtat i bilden nedanom. jag fattar inte varifrån det kom. och jag har inte fejkat bilden förutom ändrat färgerna! Lite småromantiskt, va?

har något att berätta.

rädd för sorken.