Veckans medicindos

juli 13, 2012Fredagen den trettonde. Jag är inte alls skrockfull. Aldrig varit, kommer aldrig att bli. Åtminstone låtsas jag att inte tänka på det. Tyckte det var dags för veckans dos av macrofoto i en uppehållslucka av vätan som häver ner. Det är som medicin för mig. Inte vätan då, utan macrofotandet.
Det enda jag saknar är en galondräkt. Helst skulle dräkten få sitta ihop i ett stycke med stövlarna så att jag slapp sniglar i stövelskaften, heltäckande som en halare med huva och så gasmask över ansiktet för att slippa myggor i näsa och mun. Och larver och kryp i håret. En galondräkt. Gärna med blommor på och min lycka vore fullkomlig. Vattentät ända upp till öronen så att man kan ligga i en pöl utan att bli våt. 
Eller om jag i alla fall ägde ett par galonbyxor. Att jag inte har tänkt på det förr.