Allas våra världar

september 12, 2012Oj vad dagarna går fort. tiden rusar då man har roligt.. Varje dag lär jag mig något nytt..inte bara om fotografering och redigering - utan om mig själv eller om livet i storstan. Känner mig som om jag var uppväxt med familjen Hedenhös - aldrig sett en myntautomat på Ica eller en blipp att öppna dörrar med. Efter att ha suttit fast i trafiken 1,5 timme i buss nr 526 och kommit för sent till en lektion har jag nu vidgat vyerna och tagit mig an stycket att åka både buss och metro om dagarna. Intressant. Lite snabbare. Men inte så snabbt som att köra på tio minuter in till Jeppis-city. Utan fem gånger längre.

Här glömmer man att sitta och fundera på sig själv då man har så mycket annat intressant att titta på. Alla magiska ögonblick att fånga. All sorters människor. En sitter och läser om hårets struktur, en annan skriver uppsats, vissa pluggar photoshop inställningar, eller om musklerna uppbyggnad och resten sitter med en telefon i handen och surfar på nätet. Vi möts och vi skiljs. Alla vi i våra små egna världar. 
Oj, vad jag skulle vilja våga fotografera dem allihopa och ta lite del av deras.