Den jag är...

september 13, 2012
närhet

Åh nej. Blommorna är inte bortglömda, ack nej. Vi hade genomgång av vår första uppgift idag.
En uppgift som orsakat mycken vånda och ångest, sömnlösa nätter och till och med skräck. 
Det var inte så farligt, sist och slutligen. 
Vi skulle fotografera vår "cv" i bilder, 8-10 bilder.. Vårt liv, familj, vänner och vardag..sånt...
En rolig uppgift - men lättare uppgift har jag haft - min kärlek, mitt liv, hem, saker, intressen, familj, vänner, jobb, välbekant och behagligt, det har jag på andra sidan Bottenpotten. Far away. 
Här är allt nytt och ingenting känns som jag eller mitt.
Det blev nio bilder som inte var välbekant och jag på riktigt. Lite charmiga gator i gamla stan, lite finländsk blå melankoli, lite gammal cykel och sånt... Det var inte alls så jag hade tänkt förmedla min tillvaro eller mig själv. Två av bilderna var i alla fall dessa blombilder.. har riktigt nyligen insett att det är mitt sätt att hantera känslor... Tänk att det tog så länge. :)

når inte