Den jag är...

september 13, 2012
närhet

Åh nej. Blommorna är inte bortglömda, ack nej. Vi hade genomgång av vår första uppgift idag.
En uppgift som orsakat mycken vånda och ångest, sömnlösa nätter och till och med skräck. 
Det var inte så farligt, sist och slutligen. 
Vi skulle fotografera vår "cv" i bilder, 8-10 bilder.. Vårt liv, familj, vänner och vardag..sånt...
En rolig uppgift - men lättare uppgift har jag haft - min kärlek, mitt liv, hem, saker, intressen, familj, vänner, jobb, välbekant och behagligt, det har jag på andra sidan Bottenpotten. Far away. 
Här är allt nytt och ingenting känns som jag eller mitt.
Det blev nio bilder som inte var välbekant och jag på riktigt. Lite charmiga gator i gamla stan, lite finländsk blå melankoli, lite gammal cykel och sånt... Det var inte alls så jag hade tänkt förmedla min tillvaro eller mig själv. Två av bilderna var i alla fall dessa blombilder.. har riktigt nyligen insett att det är mitt sätt att hantera känslor... Tänk att det tog så länge. :)

når inte

Post Comment
Josefin sa...

Vilka fina bilder! Du är så duktig. Och tuff som gett dej in på det äventyr du är mitt uppe i där borta i landet i väster. Stort lycka till! Kram, Josefin.

Ingela sa...

Tack Josefin! Vad roligt att du tittat in på bloggen! Jaa..det här är nog ett krävande äventyr...ibland måste man bara göra och inte tänka så mycket..hehe..för hade jag tänkt att jag nog inte vågat... Tack och kram till dig också!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature