Hångel i blåsippshavet

juni 06, 2013

Jag sitter och letar bilder. Bra bilder. Som att leta nål i höstack när man inte vet exakt vad man letar efter. Tidsdrygt är det dessutom. Sliter mitt hår, vad är sist och slutligen en bra bild. En bild man fastnar vid? Den här bilden får mig att fastna, den får mig att le. Den får mig att rodna lite grann, för den är nästan lite provocerande, samtidigt som den är så mysig. Är det en kram, en puss eller ett hångel i blåsippshavet? Måste förtydliga att jag inte fejkat den här bilden, gör det inte i några av mina blombilder, jag menar, jag placerar inte blommorna så att det ska se ut som om de kramas, eller pratar eller vad de nu gör.  Det enda jag gör är tittar, och fotar. Ibland kan jag blåsa bort en fluga som sitter på mitt foto-objekt, men annars får de leva sitt liv precis som de gör. 
Och det gör de, det har vi ju nog sett.