Hångel i blåsippshavet

juni 06, 2013

Jag sitter och letar bilder. Bra bilder. Som att leta nål i höstack när man inte vet exakt vad man letar efter. Tidsdrygt är det dessutom. Sliter mitt hår, vad är sist och slutligen en bra bild. En bild man fastnar vid? Den här bilden får mig att fastna, den får mig att le. Den får mig att rodna lite grann, för den är nästan lite provocerande, samtidigt som den är så mysig. Är det en kram, en puss eller ett hångel i blåsippshavet? Måste förtydliga att jag inte fejkat den här bilden, gör det inte i några av mina blombilder, jag menar, jag placerar inte blommorna så att det ska se ut som om de kramas, eller pratar eller vad de nu gör.  Det enda jag gör är tittar, och fotar. Ibland kan jag blåsa bort en fluga som sitter på mitt foto-objekt, men annars får de leva sitt liv precis som de gör. 
Och det gör de, det har vi ju nog sett.


Post Comment
Anonym sa...

vilken härlig bild =)roligt att se hur blommor och växter lever sitt eget liv, man borde oftare stanna upp och se dom på nära håll, och inte rusa förbi,tack för att du fångar dom fina ögonblicken på bild =)

trevlig helg
Med vänlig hälsning/Madelene W.

Ingela sa...

Javisst är det :) Det hjälper inte att stanna upp för att se ögonblicken - man måste krypa på alla fyra :-D
Ha det fint!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature