Hej och välkommen!

juni 29, 2013


Dags för en ny blogg. Nya tag, nytt stuk. Ville ha en ny bloggadress och samsa den med Gunnarsberga, ja, nya vindar blåser på Gunnarsberget. (nej nej inget särskilt har hänt, jag känner bara för lite frisk luft i näsborrarna) 

Nu ska det bli lite mindre foton av blommor och mera av annat. Här ska få samsas allt från idéer, inredning, trädgård, Gunnarsberga, om livet, tankspritt och tänkvärt och allt mellan moln och sand. Jag vill försöka få en kreativ kompott av det hela. Och så lite blommor och natur ibland förstås, det kommer jag inte bort i från. 
Hmm, låter det bra? Hoppas det, för nu börjar vi. 

Tack för att du tittade in, välkommen åter!


Post Comment
♥Min Eden♥ sa...

Fin blogg, fint stuk!! Vet du jag ska ha öppen trädgård, 2 stycken nu i sommar. Jag funderade lite på dina blompinnar...Jag gillar dem jätte mycket. Tänkte lite om du har lust att ha dem på "utställning" under trädgårdsvisningen, och kanske få några sålda också :) Men det är upp till dig, jag kan hur som helst köpa några av dig! 25.7 och 4.8 har jag visning.
H. Nina i Jakobstad

Ingela sa...

Hejsan och tack! Vad roligt att du frågar, javisst kan jag tänka mig att ha "blompinne-utställning" :) Jag kan göra nya ord också, om du har önskemål. Mejlar dig!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature