Tack!

juli 28, 2013
Gunnarsbergas tönt i förkläde

TACK till alla som tittade förbi i går på gammaldagsmarknad i Jakobstad! Det var nog sommarens svettigaste dag minsann! Produkterna jag hade med finns också till försäljning i webshopen.

Nästa gång jag finns på ute är på konstens natt i Vasa, på Loftets innergård 8.8.2013.

Men innan dess blir det lite semester!
Solsken & kram!

Post Comment
Anonym sa...

Hej!
Tyvärr var jag bortrest o kunde inte komma o beskåda dina vackra alster. Undrar nu om din bok säljs någon annanstans eller "bara" via dig? Skulle gärna kika lite i den lite mer innan jag köper den ;). Den såg för övrigt mycket trevlig ut!Ska du ut på nåt annat evenamang här i J:stads-Nykarleby trakten?
Mvh Annika

Ingela sa...

Tack Annika och hoppas att du gillade boken! :-)

Till andra som kanske funderar samma sak så kan man i detta skede endast köpa boken via mig eller webshopen. Man får gärna komma till min ateljé/butik och titta om man vill, enligt överenskommelse. För tillfället har jag inga andra evenemang inbokade i trakten.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature