Att önska

januari 07, 2016Jag borde skriva på manus, vi har textinlämning imorgon, det går inte så bra. Jag-ska-bara fotografera lite först. Kunde inte motstå frestelsen då jag såg ljuset. Drog på mig en nordpolsmundering och gick ut. Sökte jag vet inte vad, men himlen var så grann. 
Hade inte så många ställen att välja på, inga fordon att ta mig fram med annat än apostlahästarna, inte i form att springa så långt. 
Skogen utan ljus eller en platt åker?
Jag liftade till postlådorna, det blev åkern. Har en tendens att alltid fota elkablar och stolpar. På något sätt tycker jag att de är intressanta och helst med fåglar och siluetterna av dem, jag vet inte varför, tokigt kanske?
Vad tycker du om elledningar? Egentligen, om du får säga riktigt rakt ut? (Jag skulle vilja veta om det är bara jag som har dille på elledningar :))
Det fanns inte en fågel så långt ögat kunde nå. 
Inte ens en skjooro [skata] eller en gråsparv. Eller nåt annat flax.
Inte en enda.

Om den nu ändå kunde komma EN endaste ynka fågel flygande in i min bild, tänkte jag när jag låg raklång på marken och viftade med tårna. (inte för att det var kul, utan för att jag frös:)

Från ingenstans, i några sekunder kom en flock fåglar, flög in i solen och sedan försvann de igen.
Såna gånger blir man så där oerhört tacksam
i hjärtat.

Ha en superfin kväll, å hoppas du inte behöver frysa!