Gott Nytt År 2016!

januari 01, 2016
Hejsan!
Det var länge sen. Nu tänkte jag återuppta bloggandet (den här bloggen har legat nere i nästan tre år...oj..) och för att puffa mig själv utmanar jag mig - och kanske någon annan, kanske dig - med projektet att publicera en bild om dagen hela året ut. (Eller ett inlägg om dagen.)
En 365 dagars lång utmaning.
Tar du den?
Jag gissar att det kan bli svårt ibland att hålla sig till EN bild om dagen, men det är tillåtet att publicera flera.. ja, man får ju skriva reglerna själv.. ;-)

En utmaning som är tänkt att få mig att gå ut och greppa kameran oftare för min egen skull, för att hitta glädjen i fotandet, skapandet, nya bilder, nya ögon.. å inte bara lagra bilderna på datorn å sedan glömma att de togs.
Det har varit flera år nu med svårighet att hitta fokus och rätt prioriteringar både privat och yrkesmässigt. Jobb och plikter kommer ju så ofta emellan det man egentligen skulle vilja göra... Det konstiga är det att mitt jobb består till stor del av just fotografering, ändå är det det som jag har minst tid till..? Vet inte hur det går ihop? Något att klura på...

Nåväl,
önskar dig som läser ett riktigt gott nytt härligt år med många fina stunder,
mycken glädje, hälsa
och tillit
till att livet för dig dit du ska!
För det gör det.

Kram!