Att få en blomsterleverans

februari 03, 2016
Att få en blomsterleverans från tryckeriet är alltid lika roligt. 
Nytryckta och färska, retar absolut inga allergier.
Om det är lika roligt att peta snören i dessa små i tv-soffan varje kväll i två veckor framöver går ju att diskutera mysfaktorn kring... Men det är definitivt roligt att leverera dem till återförsäljarna sen.
Och nu har jag verkligen, verkligen längtat efter dessa små rackare!
Ja, så nu vet vi vad jag gör resten av kvällen - för imorgon blir det resa av och det är mycket jag ska hinna innan dess! Natten är ju lång...


Idag har jag suttit med näsan i min egen text. 126 sidor gäsp och suck. Röd penna här, röd penna där, nej nu orkar jag inte en sida till, en kopp kaffe, står inte ut med min egen text och storyn, herre min skapare vilken fantasi man haft ibland, höhö vad rolig jag var där, oj nej, jag ska skriva om alltihop och till sist kommer man till punkten då man bara känner: 
j a g  k a n  j u  f ö r  f a s e n  i n t e  s k r i v a !

Jonee.
Olika faser i en skrivprocess eller livskris eller nåt.

Jag lyckades inte få in någon text till denna omgångs textinlämning och det grämer mig lite, men jag pallade inte i nuläget. Eller jag hinner inte, helt enkelt. Istället bär det av på kursträff imorgon för att träffa hela gänget på skrivarlinjen. Vi har träff i Stockholm i helgen och wow, det ser jag fram emot att få träffa alla andra skrivsugna och gå på FÖRLAGSBESÖK. 
Visst lät det spännande?
Tänk, att få besöka ett riktigt förlag. Jag tänkte nyss säga att det är väl bäst att njuta då, ifall det är det närmaste man kommer sin dröm. Haha, pessimisten pratar. 

Jag hoppas träffen ska ge lite ny inspiration för just nu känns skrivarinspirationen väldigt avlägsen.

Hörs jag inte av, så vet ni att jag är i storstan.
Ha det fint!

P.s. Sommaren är snart här, lovar bondekalendern, för det snöade igår. ;-) D.s.