Flitens lampa lyser i kortlagret

februari 10, 2016
Har ni märkt att det känns som vår där ute? Heja bara.
Åkrarna är inte längre snötäckta och jag fattar ingenting. Några dagar i Stockholm och plötsligt är dagarna tre timmar längre än jag minns dem och vintern långt borta. Vad hände? Nästan så att jag saknar snön och minusgraderna, fastän jag längtar något så innerligt till våren..

Ut en sväng i skogen har jag varit med pysen trots snörvel och krax och snömos i hjärnan. Sitter här och viker och räknar kort, kallas väl inventering, medan jag funderar på vilket trick jag ska lära pysen näst, och såna världsomvälvande saker.
Kortlagret, håhåh.
Har du sett den här serien? Den är relativt ny, kom i november ifjol. Försökte vara lite finurlig med texterna och inte bara ha de vanliga standard.. och fotografiet föll bort på den här serien.
Har du några önskemål på texter på kort? Eller köper du hellre kort utan text och skriver själv?