Hälsningar från molnen

augusti 23, 2018

Snacka om att susa ovan molnen. Befinner mig för tillfället uppe i luften ovanför Frankrike någonstans, på väg till Portugal på konstretreat. Wifi på flygplan. Vart är världen på väg. Jag som börjat fundera på att återgå till en vanlig hederlig fast telefon med snurrbricka, som vi hade på nittonhundraåttiofem.

Tusen tack till alla utställningsbesökare och kunder i både Nykarleby och Jakobstad. Det har varit två roliga tillfällen med många besökare, fast nu känner jag mig både urlakad och tom, men också glad och nöjd att jag lyckades genomföra detta trots att det gick på sista reserven de senaste dagarna.

Nu åker jag iväg och laddar batterierna. På konstkurs. Intuitivt målande. Tänkte skriva mer om det sen. 


Är tillbaka i september och från och med då kommer jag hålla öppet butiken på Rosenlundsgatan 3A
åtminstone en dag i veckan,
vi provar med
onsdagar kl. 10-17
Alltså från och med september 2018.

Det finns självklart möjlighet att kika in även andra dagar om man råkar ha vägarna förbi, men jag är kanske inte alltid på plats hela dagarna.

Ha det fint, ta hand om varandra,
hälsningar från molnen,