Semesterstängt 7-21.9

september 04, 2019

Hallåj! Alltiallot på berget ska åka iväg på kursresa i helgen. Därför blir det helt stängt de kommande två veckorna. Nu tänker någon att hur kan något vara stängt som nästan aldrig är öppet? Bra fråga. Nu blir det verkligen stängt som i stängt. Butiken är vanligtvis öppen enligt överenskommelse och ibland, men nu går det inte ens ibland eller att komma överens. Kontoret är öppet 24/7, det tar aldrig paus. Men nu så, nu så ska jag stänga ner och koppla upp eller kanske ner, och sitta under ett olivträd och måla mina tankar på papper. Sen är jag på G igen.

Så från 23 september tar vi ny fart. Och återkommer med nya tider och en gång i veckan öppet. Och när det börjar lida mot jul tar vi ännu mera fart och håller öppet hela december. Tjohoo. Det ser vi fram emot, jul!

Har du på känn att du kommer behöva en present de kommande veckorna?
Ring och kom in, torsdag 5.9 eller fredag 6.9. Är det verkligen krisläge i presentskåpet och morbror Sven fyller femtifem under tiden 7-21.9, lägg ett sms på 0505467147 /Ingela. så ser vi vad som ordnas kan. Taveljouren svarar, vi frågar hustomten och så ser vi om det kan fixas. Tavlor som finns färdiga i lager går oftast att ordna avhämtning på, på ett eller annat sätt. Ingenting är omöjligt som Gunde Svan sa. Eller hur det nu var.

Ha det fint & bara hör av dig!