Nyheter från Gunnarsberga! Dialektprodukter på kommande - muggar kassar - å mera håsapåsa!

 

 
 
Så otroligt länge jag har suktat efter att ha muggar i sortimentet. Redan för ett år sedan planerades dessa, men hamnade i byrålådan, nu har vi velat länge nog. Det är dags att de får komma ut och när jag ser på bilden tänker jag att einvis är lite som svarta fåret i mitten. Denna retromugg är gjord i keramik (ej emalj).
Muggarna torde vara här inom några veckor, till mitten av augusti.

Får man en idé plockar man ihop sitt lilla hemmatryckeri och gör handtryck på kassar mitt i natten två dagar innan marknad. Armadis håsapåsa första uppsättning tog slut i ett hafs. De såg inte exakt ut såhär, men dessa är på kommande, i flera färger. Även svarta finns på önskelistan, så vi får se...
Också dehär torde vara här inom några veckor. Det ser jag såå fram emot!

Ha det fint! Kramar från berget/ Ingela