Köpvillkor & info

Användarvillkor

Gunnarsberga Ab (Fo-nummer 3291238-9), Sundbyvägen 119, 68690 Sundby äger och säljer produkterna i denna webbshop. Priserna är angivna i euro (€) och i priserna ingår finsk moms (24%). Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i priserna och leveransvillkoren.

Beställning & Betalning

Du beställer produkter i webbshoppen genom att lägga dem i köpkorgen och gå vidare till kassan när du vill betala. Vill du köpa och betala en produkt direkt, väljer du 'Köp nu' och kommer direkt till kassan.

Kassatjänsten sköts av Zettle by Paypal och du kan betala med de flesta vanliga kreditkort. Du behöver inte ha eller skapa ett paypalkonto för att betala i kassan.  Du kan också välja Klarna-faktura om du är bosatt i Finland.

Leveranssätt och leveranskostnader

Inom Finland blir frakten 5,90€ till 8,90 per försändelse beroende på storlek/vikt. Vi använder oss av Postis tjänster och ditt paket kommer till Postens utlämningsställe eller Postens boxar. Ifall du önskar din beställning till något speciellt postutlämningsställe, lämna gärna ett meddelande i kassan.

I mån av möjlighet försöker vi tänka på miljön och återanvända förpackningsmaterial (stoppning och kartong) när vi skickar våra varor. 

Vi levererar din beställning per post som paket. Normalt är leveranstiden 3-6 arbetsdagar beroende på lagertillgång. Om leveranstiden av någon anledning skulle dra ut på tiden kontaktar vi dig angående detta via e-post. Gunnarsberga ansvarar inte för eventuella andra förseningar i postgången.

Du kan i kassan välja att hämta dina produkter i Sundby
Ifall du väljer att hämta din varor på Sundbyvägen 119, 68690 Sundby lägger vi din beställning i en avhämtningsbox så att du kan hämta när det passar dig bäst.
Vi meddelar dig per e-post när din beställning finns klar för avhämtning och exakt var den finns.

Utlandsbeställning? För beställningar utanför Finland kan det vara bäst att ta kontakt via e-post, så reder vi ut fraktkostnaden manuellt.

Retur och bytesrätt
Du har enligt konsumentskyddslagen rätt att ångra din beställning inom 14 dygn från att beställningen mottagits.

Om du vill annullera, returnera eller byta produkten, ta först kontakt med oss per e-post på adressen info(a)gunnarsberga.com. Produkten bör returneras i ursprungligt skick inom 14 dagar från att du meddelat oss om returen. Du som kund står själv för returkostnaden. Returrätten gäller inte en specialbeställd anpassad produkt.

Ifall din produkt har fått leveransskador eller du fått felaktig produkt,
ta genast kontakt så reder vi ut det och hittar en lösning.